BDU Ümummilli Lider Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş kitab sərgisində təmsil olunur - BDU (Bakı Dövlət Universiteti, 2023)
Bakı Dövlət Universiteti (BDU) ADA Universitetində Azərbaycan xalqının Ümummilli Lideri Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş beynəlxalq kitab sərgi-yarmarkasında təmsil olunur. Oktyabrın 25-də açılışı olan tədbirin əsas məqsədi Azərbaycandan və dünyanın müxtəlif məkanlarından olan yazıçıları, nəşriyyatları, kitabxanaları və oxucuları bir araya gətirərək elmin, təhsilin, ədəbiyyatın təntənəsini qeyd etmək və fikir mübadiləsi aparmaqla Ulu Öndər Heydər Əliyev irsini dərin hörmətlə yad etməkdir.
Keywords: ADA University -- Book fair.; ADA University -- Book fair -- Articles.; ADA University -- Aliyev, Heydar -- Centennial.