Elektrik sistemlərində keçid prosesləri - Yusifbayli, Nurali (ADNSU, 2025)
Dərslikdə elektrik sistemlərində elektromaqnit və elektromexaniki keçid proseslərinin əsas müddəalarına baxılmışdır.
Keywords: Elektrik sistemləri; Energetika