Azərbaycandа logistik terminalların yerləşmə yerinin seçilməsi üzrə tətbiqlər planının işlənib hazırlanması - Məmmədzadə, Kənan; Poladov, Rəşad; Hümbətov, Elcan (My University, 2024)
Azərbaycanda tranzit imkanlarının artması və iqtisadi coğrafi mövqeyin güclənməsi ölkədə müasir logistika terminallarının yaradılmasını zəruri edir. Terminalların düzgün yerləşməsi logistika şəbəkəsinin effektivliyini artırmaqla yanaşı, regional inkişafı da təşviq edir.
Keywords: Logistik İdarəetmə; Logistik İdarəetmə və Təchizat Zəncirinin İdarə Edilməsi Arasında Əlaqə; Logistika mərkəzlərinin xüsusiyyətləri və yerləri