Brendin yaradılması və elektron ticarətə çevrilməsi üçün sosial media platformalarının səmərəliliyinin təhlili - Abbasquliyev, Rəhim; Qurbanlı, Mircavad; Babayev, Seymur; Feyzizadə, İlqar; Ağayev, Aydın (My University, 2024)
Brendin yaradılması və elektron ticarətə çevrilməsi üçün sosial media platformaları çox güclü və effektiv vasitələrdir. Bu platformalar brendin tanıtımı, müştəri ilə əlaqənin qurulması, satışların artırılması və ümumilikdə biznesin inkişafı üçün müxtəlif imkanlar təqdim edir. Müxtəlif sosial media platformalarının xüsusiyyətlərini və hədəf auditoriyasını nəzərə alaraq strategiyalar qurmaq, brendin uğurlu şəkildə qurulması və ticarətə çevrilməsi üçün vacibdir.
Keywords: Brend konsepsiyası; Elektron ticarət; Sosial media və marketinq; Elektron ticarətə inteqrasiya; Analitika və qiymətləndirmə