Dəmir filizi qranullarının təbəqəli qurutmasının əsas xüsusiyyətləri və texnologiyası - Azimova, Lala; Namazov, Sübhan; Şükürov, R.İ.; Maşayev, Ş.M. (My University, 2018)
Məqələdə dəmir filizi qranullarının təbəqəli qurutmasının əsas xüsusiyyətləri qeyd edilmiş, metallik girdələrin isti brekitləşdirilməsi prosesləri tədqiq edilmişdir.
Keywords: dəmir filizi; qranul; polad girdələr