Azərbaycan Müəllimi - Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin Orqanı (Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin Orqanı, 2014)
Aprelin 1-də "ADA" Universitetində "Kitabxana-informasiya sahəsində əldə edilmiş nəzəri və təcrübi nailiyyətlərin tətbiqi" mövzusunda Birinci Beynəlxalq elmi konfrans öz işinə başlamışdır. AzərTAc xəbər verir ki, bu ali məktəbin Mədəniyyət və Turizm Nazirliyi ilə birgə təşkil etdiyi konfransı açan "ADA" Universitetinin rektoru Hafiz Paşayev artıq 8 ildir fəaliyyət göstərən təhsil müəssisəsinin yaradılmasına elə kitabxanadan başlandığını diqqətə çatdırmışdır. Bildirmişdir ki, niyyətimizin birinci mərhələsi həyata keçmişdir. Hazırda kitabxana kampusun mərkəzindədir və burada dünya təcrübəsinin ən yaxşı nailiyyətləri tətbiq olunmuşdur.
Keywords: ADA University -- Conference materials.; Conference proceedings -- Articles.; ADA University -- News and media.