Tədbir Proqramı : "Heydər Əliyev 10 İllik Yubiley Kitab Sərgisi : Fədəkərlıq, Liderlik, və İlham dolu əsrin təntənəsi" - ADA University Library (My University, 2023)
Ümummilli Lider Heydər Əliyevin 100 illiyinə həsr olunmuş Kitab, Elm və Mədəniyyət bayramı olan Beynəlxalq tətbirə aid proqram.
Keywords: ADA University -- Book fair.; ADA University -- Book fair -- Program.; ADA University -- Aliyev, Heydar -- Centennial.