Enerji keçmiş və gələcək vektorların kəsişməsində - Yusifbayli, Nurali (ADNSU, 2025)
Kitabda enerjinin təkamülü onun növləri, keçmişi və gələcəyi haqqında yığcam məlumat verilir.
Keywords: Energetika; Elektrik enerjisi