Tullantı-energetika sahəsində yeniliklər. Müasir texnologiyaların səmərəliliyinin və ətraf mühitə təsirinin qiymətləndirilməsi - Nəzərova, Könül; Quliyev, Seymur; Hüseynzadə, Rasim; Gözəlov, Eyvaz (My University, 2024)
Tullantı-energetika sahəsində müasir texnologiyalar həm tullantıların idarə olunmasında, həm də alternativ enerji istehsalında mühüm rol oynayır. Son illərdə bu sahədə yeni texnologiyalar və yanaşmalar inkişaf etdirilmişdir ki, onlar həm enerji səmərəliliyini artırır, həm də ətraf mühitə təsiri azaldır.
Innovations in the field of waste-to-energy. Assessment of the efficiency and environmental impact of modern technologies
Keywords: Tullantı-energetika texnologiyaları; Enerji səmərəliliyi; Waste-to-energy technologies; Energy efficiency