İngiliscə-Rusca-Azərbaycanca kargüzarlıq terminləri lüğəti - Almammadova, Sabina (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2024)
Təqdim olunmuş ingiliscə–rusca-azərbaycanca kargüzarlıq terminləri lüğəti, kargüzarlıq işlərinin aparılması və sənədləşdirmə təminatının idarəetmə fəaliyyətinin təmin edilməsi üzrə ilk dəfədir tərtib olunur. Bu lüğət müxtəlif sənədlərdə və müvafiq mövzuya aid olan ədəbiyyatda rast gələn 3000-dən artıq xüsusi termin və söz birləşmələrindən ibarətdir. Terminlərin seçilməsində müəllif mövzuya aid standartlardan, xüsusi ədəbiyyatdan, sənədlərdən, autentik mətnlərdən istifadə edib. Lüğətə kadr xidməti, elektron sənəd, məktublaşma, katib işi və kargüzarlıq işlərinə aid bölmələr daxildir. Lüğət ingilis əlifba sırası ilə tərtib olunmuşdur ki, bu da terminlərin axtarışını yüngülləşdirir.