Radiotezlik idarəçiliyi işində avtomatlaşdırma proseslərinin tədqiqilə radiotezlik spektrindən effektiv istifadənin artırılması üsulları - Allahverdiyev, Məhərrəm; Atayeva, Asiman; Məhərrəmov, Emil; Səfərov, Samir (My University, 2024)
Respublikasında telekommunikasiya və informasiya texnologiyalarının inkişafına dair Strateji Yol Xəritəsi” təsdiq edilmişdir. Strateji Yol Xəritəsində Azərbaycan Respublikasının mövcud potensialından səmərəli istifadə edilməsi və onun inkişaf etdirilməsi, rabitə və informasiya texnologiyaları sahəsinin təşkilati, hüquqi, texniki, kadr baxımından modernləşdirilməsi, İnformasiya-Kommunikasiya Texnologiyaları sənayesinin formalaşdırılması, bu sahəyə yeni investisiyaların cəlb edilməsi və sahibkarlığın genişləndirilməsi, azad bazar və sağlam rəqabət prinsiplərinin gözlənilməsi və nəticədə Azərbaycanı regionun aparıcı texnologiya əsaslı ölkəsinə çevrilməsi nəzərdə tutulur.
Keywords: Radiotezlik spektrindən effektiv istifadənin artırılması