Beynəlxalq biznes və marketinq sahələrinin qarşılıqlı əlaqələrinin qiymətləndirilməsi - Hüseynov, Murad (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
Beynəlxalq biznes və marketinq sahələri arasında qarşılıqlı əlaqənin qiymətləndirilməsi mövzusu müasir qloballaşan biznes mühitində çox aktualdır. Bu mövzunun əhəmiyyət kəsb etməsinin bəzi səbəbləri bunlardır: Qlobal Bazarın Genişlənməsi: Qloballaşmanın artması ilə şirkətlər yeni müştəri bazalarına daxil olmaq, gəlir axınlarını şaxələndirmək və rəqabət üstünlüyü əldə etmək üçün beynəlxalq bazarlarda əməliyyatlarını genişləndirirlər. Beynəlxalq biznes və marketinq sahələri arasında qarşılıqlı əlaqələrin qiymətləndirilməsi şirkətlərə qlobal bazarların mürəkkəbliklərini effektiv şəkildə idarə etməyə və uğur şanslarını maksimum dərəcədə artırmağa imkan verir.
Keywords: Marketinq