Elektroenergetika sistemlərinin yeni fəaliyyət və inkişafı şəraitində dispetçer idarəçiliyi məsələlərinin əsasları - Yusifbayli, Nurali (Elm nəşriyyatı, 2025)
Kitab EES –nin operativ heyətin, bu sahədə işləyən mühəndis və texniki işçilərin, eyni zamanda elmi–tədqiqat və layihə institutlarının əməkdaşlarının, ali məktəblərdə elektroenergetika fakütəsinin müəllim və tələbələrinin istifadəsi üçün nəzərdə tutulmuşdur.
Keywords: Elektroenergetika; Dispetçer idarəçiliyi