Şifahi nitqin inkşafı üçün ingilis dilində mətnlər və tapşırıqlar toplusu - Almammadova, Sabina (My University, 2012)
Dərs vəsaitinin əsas məqsədi texniki və ictimai siyasi mövzulara aid ən çox işlək söz və ifadələri verməkdir. Kitab 29 belə mövzudan-dərsdən və 3 əlavədən ibarətdir. Hər bir dərs mətn, dialoq, qrammatik çalışma, əlavə oxu, şeir, əlavədə isə şifahi nitqi inkişaf etdirmək üçün danışıq mətni və lüğət, ingilis yazıçılarının əsərlərindən parçalar, həmçinin zarafat və məzəli əhvalatlar əhatə edən 4 əsas hissəni təşkil edir. Hər bir mətn və dialoq üçün geniş lüğət verilmişdir. Ardınca məlumat xarakteri daşıyan əlavə söz və ifadələr, nəhayət mövzuya aid suallar verilmişdir.
Keywords: Şifahi nitqin inkşafı