Mən Şəhid Olacam, Ana. - Həsənzadə, Etibar ("Bakı Mətbəəsi", 2020)
Gənc şair-publisist Etibar Həsənzadənin 2016-cı il aprel şəhidi Emin Bağırova həsr olunan "Mən şəhid olacam, ana" adlı bədii-publisistik üslubda yazılmış əsəri oxucularımızın ixtiyarına verilmək üzrədir. Müəllif qələmə aldığı bu yığcam əsərdə Azərbaycan tarixinin qısa bir dövrünü, qısa olduğu qədər də, şərəfli bir dövrünü əhatəli şəkildə təqdim edə bilib. 2016-cı ilin aprel döyüşlərinin bugünkü zəfərimiz üçün "baş məşq" olduğu müddəasını gündəmə gətirib.
Keywords: Martyrs - Azerbaijan - Biography; Soldiers - Azerbaijan - Biography; Azerbaijan - History; Şəhid Emin Bağırov