The Interview Times : Rza Əliyev | Buraxılış No.4 | Aprel, 2022 ﻿ - El Presidente; Kamanga, Nathan; Namazova, Fidan; Eyvazova, Fəridə; Bayramov, Anar; Əsgərova, Suğra; Duran, Alejandra Garcia; Zeynallı, Nərmin (ADA University, 2022)
Müsahibənin tamamını oxumaq üçün aşağıda View/Open hissəni tıklayın.
Keywords: ADA University--Newspaper.