Korporativ şirkətin şəbəkə infrastrukturunun layihələndirilməsi, simulyasiyası və analizi - Abbaszadə, Aysel; Aşurov, Ülvi; Babayeva, Gülmirə; Quliyev, Elgün; Rəsulzadə, Fərid (My University, 2023)
Korporativ şirkət şəbəkə infrastrukturunun dizaynı, simulyasiyası və təhlili işinin aktuallığı bugünkü texnoloji əsaslı biznes mənzərəsində böyük əhəmiyyət kəsb edir. Bir-birinə bağlı sistemlərə və verilənlərə əsaslanan proseslərə artan etibarla, yaxşı dizayn edilmiş şəbəkə infrastrukturu müxtəlif şöbələri və yerlərdə hamar və səmərəli kommunikasiya, məlumat ötrülməsi və əməkdaşlığı təmin edir.
Keywords: Komputer sistemləri və şəbəkələri