Yeni yaradılmış terminallarda multimodal daşıma texnologiyalarının tətbiqi imkanlarının qiymətləndirilməsi - Cəlalzadə, Cəlal; Şərifli, Əbdül; Murquzov, Zamin; Əfəndiyev, Fəxri; Xəlilov, Nicat (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
Bu işin aktuallığı logistika sahəsində müxtəlif texnoloji və təşkilati yeniliklərin multimodel nəqliyyata göstərə biləcəyi təsirləri müzakirə etməkdir. Təsirin qiymətləndirilməsi baxımından bizim diqqətimiz şirkətlərin xidmətlərinin səmərəliliyini, keyfiyyətini, dayanaqlığını və davamlılığını artırmaq üçün müxtəlif nəqliyyat növlərinin istifadəsinə yönəlib.
Keywords: Nəqliyyatda daşıma texnologiyaları