Qutsal Yolçu - Müşfiq, Şahanə ("Nəfəs" İctimai Birliyi, 2022)
Kitab 44 günlük Vətən müharibəmizin qəhrəmanlarından biri, şəhid mayor Emin Süleymanovun əziz xatirəsinə həsr olunub. Oxucular bu kitabda şəhid mayor Emin Süleymanovun ömür yoluna səyahət edəcəklər. Bir hərbiçi ömrünün şəhadətə qədərki dövrü və şəhadətlə yüksəldiyi ucalıq sabahımız olan uşaqların vətənpərvər ruhda böyümələrinə vəsilə olacaq.
Keywords: Martyrs - Azerbaijan - Biography; Soldiers - Azerbaijan - Biography; Azerbaijan - History; Şəhid Emin Süleymanov