Onlayn bankçılıq sistemlərinə IDOR (Insecure Direct Object References) hücumları və onların qarşısının alınması üsulları - Şükürlü, Ruhid; Ağayev, Sadiq; Əhmədova, Leyla; Süleymanov, Murad; Rəhimli, Vüsal (My University, 2024)
Dissertasiya işi xüsusilə onlayn bankçılıq sistemləri kontekstində IDOR zəifliklərinin başa düşülməsini dərinləşdirdi. Bu zəifliklərin necə istifadə oluna biləcəyini nümayiş etdirməklə, onlayn bank sistemlərində girişə nəzarət mexanizmlərinə kritik ehtiyacı vurğulayır.
Keywords: Onlayn bankçılıq sistemlərinin yaradılması sahəsində mövcud vəziyyət, problemlər və həllər; Onlayn bankçılıq sistemlərinə olan hücumların analizi; Onlayn bankçılıq sistemlərinə olan IDOR hücumların analizi; Kompüter modelləşdirilməsi və eksperimentin keçirilməsi