Şokolad kütləsinin pardaqlanması prosesinin icrası qurğusunun işlənməsi - Cəfərli, Növrəstə; Hüseynova, Nigar; Rüstəmov, Nahid (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
Azərbaycan xalqının maddi vəziyyətinin günü gündən yaxşılaşdırılması Azərbaycan dövlətinin başlıca vəzifəsidir.Xalqımızın artan tələbatını ödəmək üçün dövlətimiz bütün vasitələrdən istifadə edərək bundan ötəri çalışır və hazırki vəziyyətdə yeyinti sənayesinin bütün istiqamətləri boyunca kifayət qədər yaxşı nəticələr əldə olunmuşdur. Artıq Respublikamızda Qənnadi sənayesinin bütün məhsulları üzrə yüksək texniki vasitələr avadanlıq və inamlı texnologiya mövcuddur. Qənnadı sənayesinin yaradılması və inkişafı hələ Respublikanın ilk illərindən başlayaraq istehsalla məsğul olmuşdur.