Təşkilati davranış : Dərs vəsaiti - Axundova, N. F. (“İqtisad Universiteti” Nəşriyyatı, 2014)
Dərs vəsaiti təşkilati davranış kursunun qısa icmalını əhatə edir. Vəsaitdə insan davranışı və təşkilatın idarə edilməsinin nəzəriyyə və metodları nəzərdən keçirilir, insanın əmək şəraitin də davranışına dair olan suallar analiz edilir. Vəsait ali tədris ocaqlarının tələbələri, menecment sahəsində fəaliyyət göstərən rəhbər və mütəxəssislər, həmçinin təşkilati davranışı öyrənən şəxslər üçün nəzərdə tutulub.
Keywords: Human resources.; Human resources management.; Education -- Management.