Maşınqayırmada texnoloji proseslərin kompyuter layihələndirilməsi (Elektron kataloqlardan kəsən alətlərin avtomatlaşdırılmış seçilməsi) - Yusubov, Nizami (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2024)
Kəsən alət maşınqayırma istehsalında istifadə olunan texnoloji ləvazimatın əsas təşkiledicilərindən biridir. Maşınqayırma istehsalının avtomatlaşdırılma səviyyəsinin artırılması ilə əlaqədar kəsən alətinrolu əhəmiyyətli dərəcədə yüksəlir.