Avtoservisdə təchizat işinin təşkilinin tədqiqi - Hüseynov, Cavanşir; Yusifov, Elməddin; Nəzərli, Nurlan (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2023)
21-ci əsrin ilk illərindən ölkəmizdə avtomobil nəqliyyatı parkının dayanmadan artması tendensiya müşahidə edilir. Hazırda paytaxtmızda irili-xırdalı 25 minə yaxın avtoservis müəssisəsi fəaliyyət göstərir. Qeyd edilən sayda avtonəqliyyat müəssisələrinin 10%-i yalnız xaricdən gətirilən avtomobillərə xidmət göstərir. Magistr işi mövzusunun xalq təsərrüfatı üçün aktuallığı bütün sahələrdə avtomobil xidmətinin logistikasının səmərəli təşkil olunması.
Keywords: Avtomobil servisinin texnologiyası; Nəqliyyat servisi