Bəxtiyar Vahabzadə poeziyasının dili - Almammadova, Sabina (My University, 2010)
Monoqrafiyada xalq şairi, akademik Bəxtiyar Vahabzadənin yaradıcılığında dil məsələləri, görkəmli ədibin şeir dili araşdırılmışdır. Burada həmçinin şairin ədəbi dilinin leksik-üslubi xüsusiyyətləri və onun şeir dilindəki məcazlar sistemi öyrənilmişdir. Kitab mütəxəssislər və geniş oxucu kütləsi üçün nəzərdə tutulmuşdur.
Keywords: Bəxtiyar Vahabzadə; Poeziya