Birbaşa reduksiyaetmə üçün dənəvərləşdirilmiş dəmir filizin istehsal texnologiyasının təkmilləşdirilməsi yolları - Azimova, Lala; T.Ə. Tağıyev; Ş.M. Maşayev (My University, 2019)
Məqalədə birbaşa reduksiyaetmə üçün dənəvərləşdirilmiş dəmir filizin istehsal texnologiyasının təkmilləşdirilməsi yollarında bəhs edilmişdir.
Keywords: dəmir filizi; reduksiya; qranul; termiki emal