İnformasiya mühafizəsi üzrə İKT xidmətləri kataloqunun işlənməsi - Könül, Ağammədova; Fərhad, Musayev; Mustafa, Əhmədov (Azərbaycan Texniki Universiteti, 2024)
Bu gün hər bir şirkət bazarda rəqabət aparmaq üçün müasir İT sisteminə ehtiyac duyur. İstifadəçilər xüsusi alət və xidmətlərdən xəbərdar olduğu təqdirdə, həmçinin tam potensialından istifadə edə bildikdə İT sistemi daha səmərəli halda olur. Təşkilat və müəssisələrdə İT dəstəyinin mövcudluğu, bununla yanaşı daimi şəkildə fəaliyyəti bir sıra İT xidmətlərinin dəyərini nümayiş etdirən əsas göstəricilərdən biri hesab edilir. Bu xidmətlər, analitik və texniki xidmətin bir neçə kateqoriyasından ibarət olmaqla İKT səviyyəsindəki həll yollarını təklif etməkdədir. Bütün bu alət və xidmətlər sənaye inqilabının ən yaxşı təhlil və təcrübələrinə uyğun olaraq korporativ idarəetmə meyarlarına uyğun olaraq yaradılmış və hazırlanmışdır.
Keywords: İnformaqsiya mühafizəsi