Çoxantenli simsiz rabitə sistemlərində siqnalların rəqəmsal emalı üzrə alqoritimlərin işlənib hazırlanması - Əzimov, Tofiq; Mahmudlu, Məcid (My University, 2024)
Bu dissertasiya işində çoxnantennli simsiz rabitə sistemlərində siqnalların rəqəmsal emal alqoritmlərinin tədqiqi və işlənib hazırlanması araşdırılmışdır.

This dissertation investigates the research and development of digital signal processing algorithms in multi-antenna wireless communication systems.
Development of algorithms for digital signal processing in multi-antenna wireless communication systems
Keywords: Çoxantenli sistemlər; Simsiz rabitə; Wireless communication; Multi-antenna systems